Baru! Rabiku Mung Sewengi Tersedia di JPNN Musik, Siap Bergoyang

Baru! Rabiku Mung Sewengi Tersedia di JPNN Musik, Siap Bergoyang - GenPI.co Jatim
Foto: JPNN Musik

 

Durung sedino anggonku nikahan

Durung sak wengi aku wis pisahan

Ku dijodohke wong tuwoku

Aku iki ra tresno sliramu

Kuwi mung karepe wong tuwoku

Kuwi mung karepe wong tuwomu

Sepurane aku mblenjani

Berita Selanjutnya

Nusantara