Baru! Rabiku Mung Sewengi Tersedia di JPNN Musik, Siap Bergoyang

Baru! Rabiku Mung Sewengi Tersedia di JPNN Musik, Siap Bergoyang - GenPI.co Jatim
Foto: JPNN Musik

Kowe iki kudune ngerteni

Amung sedelo amung sedelo

Pernikahanku suwene mung bertahan sedino

Ku dipersori ku dipersori

Kabeh mau kowe aku mung nglakoni

Iki dudu jaman wesi

Wong tuwo pengin nguasai

Kuwi mung karepe wong tuwoku

Berita Selanjutnya

Nusantara